Во моментов нема прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.


Сервер Online % на искористеност Активно време
az1ovz02 Вчитување... Вчитување...
ca2ovz01 Вчитување... Вчитување...
co1ovz02 Вчитување... Вчитување...
fl2bkupovz02 Вчитување... Вчитување...
fl2bkupovz03 Вчитување... Вчитување...
fl2kvm03 Вчитување... Вчитување...
fl2ovz04 Вчитување... Вчитување...
ga2ovz01 Вчитување... Вчитување...
il2ovz01 Вчитување... Вчитување...
nj2ovz01 Вчитување... Вчитување...
tx1ovz02 Вчитување... Вчитување...
wa1ovz01 Вчитување... Вчитување...

Powered by WHMCompleteSolution